Asigurare RCA online

Vei primi prin email asigurarea RCA in trei minute dupa confirmarea platii. Vei primi originalul ulterior, prin curier, fara niciun cost suplimentar.

Asigurarea RCA intra in vigoare a doua zi. Daca iti faci asigurarea la ora 22, inseamna ca de a doua zi va fi valabila. Inclusiv in weekend sau in timpul sarbatorilor.

Prin email, in format electronic, la trei minute dupa confirmarea platii. Veti primi originalul prin curier zilele urmatoare, fara nicio cheltuiala.

Ai posibilitatea de a gasi online care este cea mai buna oferta de asigurare de la partenerii nostri. Pentru a incheia asigurarea nu mai este nevoie sa te deplasezi ci o primesti prin email in trei minute de la plata.

Asigurarea tiparita este valabila si recunoscuta de catre cei care ar putea sa o solicite. Asigurarea RCA originala este necesara daca vrei sa iesi din tara.

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search