Preturi & oferte asigurare CASCO

OKAsig.ro iti poate furniza oferte de pret de la 11 asiguratori: Omniasig, Allianz, Uniqa, Euroins, Gothaer, Garanta, Ergo, City, Asirom, Generali, Groupama.

Alegerea asigurarii CASCO se realizeaza, in general, dupa urmatoarele criterii: Riscurile care vrei sa fie acoperite; Fransiza (costul din despagubire pe care il vei suporta tu); Viteza de acordare a despagubirilor in caz de incident; pretul pe care vrei sa il platesti pentru asigurare

Nu. Unul din consultantii OKasig.ro te va ajuta personal sa compari si sa analizezi cele mai bune oferte si apoi sa cumperi asigurarea CASCO dorita. Fata de asigurarea auto obligatorie RCA, la asigurarea CASCO va trebui sa mergi la o sucursala  a Asiguratorului ales sa faci inspectia de risc a autovehiculului. In rest, toate discutiile le poti avea prin email sau telefon, nu este nevoie de alte deplasari.

Pentru ca unul din colegii nostri sa iti trimita ofertele de pret, avem nevoie de informatii despre vehicul din talon, data primei inmatriculari, date despre proprietar si numarul de kilometri ai autovehicului.

Prin email, imediat dupa efectuarea platii, iar ulterior originalul iti va sosi prin curier. Asigurarea CASCO o poti plati prin ordin de plata.

Asigurarea CASCO intra in vigoare a doua zi dupa ce s-a efectuat plata si inspectia de risc ( poze ), si o vei primi prin email imediat dupa emiterea ei.

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search