Preturi & oferte asigurare de calatorie

Da, se pot face asigurari la Asiguratori diferiti, iar calitatea difera pentru fiecare client in parte. Ca si regula generala, asigurarile de calatorie acopera doar urgentele medicale in limita sumei din polita.

In momentul in care se merge intr-un spital din afara tarii, se solicita asigurarea de calatorie pentru decontare directa. Exista si situatii in care decontarea se produce dupa eveniment - in cazul in care se se merge intr-o clinica privata.

Pretul variaza in functie de suma asigurata, de varsta, de riscuri (se poate alege, spre exemplu, pachetul cu sporturi de sezon), locatie (Europa, America/restul lunii), perioada.

Da, exista diferente. Principalele lucruri la care trebuie sa fii atent sunt:  suma maxima disponibila in caz de incident, perioada si tipul de cheltuieli medicale incluse in fiecare asigurare.

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search