Asigurare obligatorie, dar 100% de ajutor

Polita de Asigurare RCA iti ofera protectie 100% pentru prejudiciile pe care le-ai cauzat, fie ca este vorba de pagube materiale sau vatamari corporale. Toti proprietarii de autovehicule, persoane fizice sau firme, trebuie sa incheie obligatoriu o asigurare de raspundere civila auto.

Compara si alege RCA de la cine-ti place pentru ce perioada doresti

Calculatorul RCA OKAsig.ro te ajuta sa gasesti cea mai ieftina varianta oferita de asiguratorii din Romania si sa selectezi perioada dorita – pe 6 sau pe 12 luni. Ne dorim ca tu sa alegi rapid si sigur asigurarea RCA, asa ca iti furnizam platforma digitala pentru a compara cele mai bune oferte. Oriunde ai fi, acasa, la serviciu sau in vacanta, cu ajutorul platformei noastre completezi formularul de calcul avand talonul vehiculului in fata si apoi afli nu doar un pret al asigurarii RCA, ci compari intre sase oferte de la partenerii nostri: Generali Romania, Asigurarea Romaneasca Asirom, Euroins Romania, Omniasig, Groupama, City Insurance.

Pretul asigurarii RCA este un factor foarte important in alegerea companiei de asigurari. In cazul in care vrei sa iesi din tara cu masina asigurata, iti vom comunica in ce tari este valabila Cartea Verde a asigurarilor RCA, pentru a alege asigurarea potrivita.

 

 

Comanda RCA de la tine de acasa sau de la birou, online, fara batai de cap

Asigurarea RCA comandata online se plateste cu cardul bancar si doar in doar trei minute de la plata primesti prin email asigurarea oficiala – pe care o tiparesti unde vrei tu. Zilele urmatoare, curierul iti va aduce polita de asigurare RCA. Asigurarea RCA poate fi valabila de a doua zi din momentul platii, iar pentru asigurarea RCA in vederea inmatricularii este valabila chiar din ziua respectiva. Platforma online OKasig.ro este activa 7 zile din 7, astfel ca asigurarea RCA devine activa de a doua zi, indiferent de ora la care ai achizitionat-o. Cu 30 zile inainte sa-ti expire asigurarea RCA, te vom anunta telefonic si prin email acest lucru si iti vei putea reinnoi polita.

Te gandesti sa conduci fara RCA?

Cei care circula pe sosele fara asigurarea RCA risca amenzi intre 1.000 de lei si 2.000 lei si sa se trezeasca cu certificatul de inmatriculare retinut. In caz de accident, soferul fara asigurare RCA este bun de plata pentru pagubele cauzate.

 

Despre RCA

Asigurarea auto obligatorie pentru pagubele produse de asigurat tertilor (raspunderea civila auto) a aparut pentru prima oara in Marea Britanie in anul 1930. Printr-o lege din acel an ce reglementa, printre altele, ca soferii trebuie sa detina permis auto obligatoriu, a fost introdusa si asigurarea de raspundere civila. Ideea de asigurare obligatorie pentru proprietarii de vehicule s-a extins apoi si in alte tari si a ajuns si in Romania.

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search