Pornesti la drum in siguranta

Asigurarea CASCO este o asigurare auto facultativa ce acopera riscurile de avarii, vandalism si furt. Asigurarea CASCO vine in completarea asigurarii auto obligatorii RCA si te ajuta sa scapi de toate grijile referitoare la masina ta. Vehiculele asigurate nu trebuie sa fie mai vechi de 10 ani si nu trebuie sa fi fost declarate anterior dauna totala.

Cum alegi asigurarea auto CASCO potrivita pentru masina ta

OKasig.ro este partener cu 11 dintre cele mai importante societati de asigurari din Romania si te poate ajuta cu Asigurarea CASCO potrivita, in functie de:

  • Riscurile care vrei sa fie acoperite. Riscurile de avarii si furt sunt riscuri standard, dar poate iti doresti acoperire si pentru pasagerii din masina ori pentru acordarea de servicii de asistenta rutiera.
  • Fransiza: costul din despagubire pe care il suporta asiguratul.
  • Viteza de acordare a despagubirilor in caz de incident.
  • Pretul pe care vrei sa il platesti pentru asigurare.

Acestea sunt cele mai importante criterii in luarea unei decizii privind asigurarea CASCO. Cu ajutorul partenerilor nostri asiguratori, Omniasig, Allianz, Uniqa, Euroins, Gothaer, Garanta, Ergo, City, Asirom, Generali si Groupama suntem siguri ca vei gasi 100% protectia dorita.


 

OKasig.ro este partenerul de incredere in obtinerea asigurarii auto CASCO

Ne dorim ca tu sa alegi rapid si sigur asigurarea CASCO, asa ca unul dintre colegii nostri te va ajuta sa compari si sa analizezi cele mai bune oferte. Cei care nu au avut evenimente in trecut pot beneficia de reduceri de pret. Asigurarea CASCO poate fi achizitionata pentru 6 sau 12 luni, inclusiv intr-un sistem de rate. Asigurarea CASCO intra in vigoare a doua zi dupa ce ai efectuat plata si o vei primi prin email imediat dupa emitere, iar ulterior originalul prin curier. Cu 15 zile inainte sa iti expire polita CASCO, te vom anunta acest lucru prin email si telefon.

 

Solicita oferta CASCO

Te invitam sa ne contactezi prin email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin telefon la numarul 021 305 51 50. Cu ajutorul unor informatii din talonul vehiculului si despre proprietarul masinii, iti vom comunica rapid preturile variantelor de asigurare auto CASCO de la partenerii nostri si vei avea astfel la dispozitie toate informatiile necesare.

Promotie Casco Omniasig

In perioada 23 octombrie – 30 noiembrie 2017 beneficiezi de o reducere de 10% daca inchei asigurarea CASCO prin Omniasig.

Detalii aici

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search