Asigurare obligatorie, dar foarte utila

Asigurarea obligatorie de locuinta PAD (Polita de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale) este cea mai ieftina modalitate de a avea locuinta asigurata impotriva dezastrelor naturale – cutremur, alunecari de teren si inundatii provocate de ploi. Cu 7 lei pe luna, adica 20 de euro pe an, asigurarea PAD te ajuta sa fii in deplina siguranta. Incepand din anul 2008, toti proprietarii de locuinte, persoane fizice sau juridice, sunt obligati prin lege sa detina o asigurare de tip PAD.

 

Compara si alege asigurarea PAD valabila pentru urmatoarele 12 luni

Platforma online OKasig.ro te ajuta sa gasesti cea mai convenabila asigurare oferita de partenerii nostri din Romania. Ne dorim ca tu sa alegi rapid si sigur asigurarea de locuinta PAD, asa ca iti furnizam platforma digitala pentru a compara ofertele disponibile. Oriunde ai fi, la birou, acasa ori in vacanta, calculatorul asigurarii PAD te ajuta sa gasesti cea mai buna varianta  oferita de asiguratorii parteneri. Vei putea compara intre doua oferte de la partenerii nostri: Gothaer si Euroins Romania. Pretul asigurarii PAD este fix la toti asiguratorii:

  • 20 euro pe an si o suma asigurata de 20.000 de euro, pentru caldiri “Tip A”  - din beton, metal sau lemn.
  • 10 euro pe an si o suma asigurata de 10.000 de euro, pentru caldiri “Tip B” din caramida nearsa.

Incheierea unei asigurari obligatorii impotriva dezastrelor naturale (PAD) nu este permisa in cazul locuintelor din cladirile cu bulina rosie.

Ce nu este acoperit de o asigurarea PAD

  • Daune de tip incendiu, explozie, furt, avarii apa, furtuna, raspundere civila.
  • Daune mai mari de 20.000 euro.

 

 

Comanda asigurarea de locuinta PAD de la tine de acasa sau de la birou, online, fara batai de cap

Plateste cu cardul asigurarea de locuinta PAD si doar in doar trei minute de la achizitie vei primi prin email asigurarea oficiala, pe care o poti tipari unde vrei tu. Si asta este tot, ai scapat de grija asigurarii si ai casa asigurata pentru un an.

Asigurarea PAD intra in vigoare dupa cinci zile de la momentul platii. In cazul in care ai deja asigurare PAD valabila la momentul emiterii, cea noua va intra in vigoare din ziua imediat urmatoare expirarii politei. Cu 15 zile inainte sa-ti expire asigurarea PAD, te vom anunta la telefon acest lucru si iti vei putea reinnoi polita. Potrivit legii, fara existenta unei polite PAD emisa in prealabil pentru locuinta asigurata nu poate fi incheiata o asigurare facultatitva a locuinte.

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search