Pentru siguranta ta si a celor dragi, oricand calatoresti


Achizitionarea unei asigurari de calatorie inseamna cea mai eficienta metoda pentru a acoperi nedoritele cheltuieli medicale sau de repatriere - atunci cand te afli in strainatate. Indiferent daca pleci in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri, asigura-te ca vei detine controlul si in astfel de situatii. Scapi astfel de o grija si stii ca tu si cei dragi alaturi de care calatoresti sunteti asigurati.

Compara si alege asigurarea de calatorie de la cine-ti place si pentru ce perioada pleci in vacanta

Platforma online OKAsig.ro te ajuta sa gasesti cea mai buna varianta oferita de asiguratorii din Romania. Ne dorim ca tu sa alegi rapid si sigur asigurarea calatoriei, asa ca iti furnizam platforma digitala pentru a compara ofertele disponibile. Oriunde ai fi, la birou, acasa ori pe drum, oriunde ai merge, in Europa, America, Asia ori Africa, fie ca mergi in vacanta, la shopping, in scop de afaceri ori la rude, calculatorul asigurarii de calatorie OKasig te ajuta sa gasesti cea mai buna varianta oferita de asiguratorii parteneri.


Vei putea compara intre doua oferte de la partenerii nostri: Gothaer si Euroins Romania. Pretul asigurarii de calatorie  este un factor foarte important in alegerea companiei de asigurari, dar nu este singurul. Iti recomandam sa alegi asigurarea si in functie de suma maxima disponibila in caz de incident, perioada si tipul de cheltuieli medicale incluse in fiecare asigurare.

Comanda asigurarea de calatorie de la tine de acasa sau de la birou, online, fara batai de cap

Asigurarea de calatorie comandata online se plateste cu cardul bancar si doar in  trei minute de la plata primesti prin email asigurarea oficiala – pe care o tiparesti unde vrei tu. Si asta este tot, ai scapat de grija asigurarii.

Asigurarea poate fi valabila de a doua zi din momentul platii. Platforma online OKasig.ro este activa 7 zile din 7, astfel ca daca pleci in excursie luni dimineata te poti asigura fara probleme si duminica seara.

 Claritate inainte de toate

Ce include asigurarea de calatorie?

  • Decontarea cheltuielilor efectuate in caz de boala, urgenta sau repatriere.
  • Asistenta dedicata in caz de incident, cu privire la pasii de urmat.

Ce nu este acoperit de o asigurare medicala de calatorie - riscuri neincluse in asigurarea de calatorie standard:

  • practicarea de sporturi de agrement.
  • practicarea de sporturi extreme.
  • participarea la activitati sportive in calitate de sportiv profesionist.’
  • pierderea sau furtul bagajelor.

Ai acum la indemana documentele de identitate ale calatorilor? Atunci te invitam sa introduci aceste date in portalul online OKasig, sa mentionezi tarile destinatie si perioada calatoriei. Vei afla preturile de la asiguratorii parteneri OKasig.ro si variantele de asigurare in functie de suma de care doresti sa beneficiezi.

 

Te gandesti sa mergi in strainatate fara asigurare de calatorie?

Daca ai decis ca nu vrei sa inchei o asigurare de calatorie, atunci ar trebui sa fii pregatit pentru acoperirea eventualelor costuri medicale rezultate din accidente sau alte incidente neasteptate.

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search