Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI WWW.OKASIG.RO

1. ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

 • 1.1 Folosirea paginii de internet www.OKasig.ro (inclusiv vizitarea acesteia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de CREDO INSURANCE BROKER si/sau de catre partenerii sai prin intermediul site-ului www.OKasig.ro) implica acceptarea in totalitate si neconditionata a Termenilor si Conditiilor expusi mai jos.
 • 1.2 Folosirea site-ului www.OKasig.ro si serviciile furnizate de acesta sunt rezervate doar persoanelor care au implinit 18 ani.

2. DEFINITII

 • 2.1 Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre   SC CREDO INSURANCE BROKER si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual  www.OKasig.ro catreCumparator.
  Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
  • Cumparator - persoana, societate comerciala sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
  • Vanzator - societatea comerciala CREDO INSURANCE BROKER, sau orice partener CREDO INSURANCE BROKER care promoveaza/vinde bunuri sau servicii prin intermediul site-ului www.OKasig.ro
  • Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului
  • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
  • Contract - o Comanda confirmata de catre Cumparator ce se supune Termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului www.OKasig.ro si Politicilor comerciale aplicabile serviciilor/produselor comandate
  • Drepturi de proprietate Intelectuala - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
  • Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda sau pe site
  • Utilizator - orice persoana juridica sau fizica, in varsta de cel putin 18 ani si cu capacitate deplina de exercitiu, care acceseaza site-ul www.OKasig.ro si utilizeaza oricare din paginile acestuia în scop informativ sau în scopul plasarii unei comenzi.
  • Site/ site-ul – ansamblul paginilor www accesibile pe internet la adresa http://www.OKasig.ro  inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestora, reprezentând colectia de documente statice si dinamice, continând folderele grafice, scripturile si alte elemente de natura tehnico-informationala unite prin relatii reciproce. Site-ul si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.OKasig.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
  • Cookies - folderele text pastrate de browserul utilizatorului pe hardul calculatorului, care poate fi utilizat de operatorii paginii de internet pentru recunoasterea utilizatorilor si pentru a adapta la acestia continutul afisat;
  • Prestarea serviciilor pe cale electronica - efectuarea serviciilor care au loc prin trimiterea si preluarea datelor cu ajutorul sistemelor teleinformatice, la cererea individuala a Utilizatorului, fara prezenta in acelasi timp a partilor.
  • Termeni si conditii - prevederile din acest document, create de CREDO INSURANCE BROKER care definesc conditiile si regulile pe care Utilizatorul trebuie sa le respecte in vederea utilizarii site-ului www.OKasig.ro, aplicabile in egala masura la achizitionarea de catre Utilizatori a serviciilor furnizate de CREDO INSURANCE BROKER sau de catre partenerii acestuia prin intermediul site-ului www.OKasig.ro


3. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 • 3.1 Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi  deruleaza operatiunile.
  Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:
  • a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
  • b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
  • c. Politici comerciale aplicabile serviciilor/produselor comandate
  • d. Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.OKasig.ro
 • 3.2 Contractul intra in vigoare la data confirmarii Comenzii de catre cumparator. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.


4. TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE BUNURI SI/SAU SERVICII PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI www.OKasig.ro

 • 4.1 Vanzatorul va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in comanda si va livra bunurile si serviciile comandate de catre Cumparator.
  Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si de structura informatiei, descrierile produselor/serviciilor pot fi incomplete, insa Vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie uilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acestea.
  Produsele/serviciile afisate pe www.OKasig.ro pot fi:
  • 1) Produse/servicii vandute si livrate de CREDO INSURANCE BROKER – produsul/serviciul respectiv este vandut direct de compania care detine www.OKasig.ro, CREDO INSURANCE BROKER, si este insotit de serviciile dezvoltate de CREDO INSURANCE BROKER;
  • 2) produse/servicii vandute si livrate de Partener X - produsul/serviciul respectiv este vandut de Partener X – o companie independenta; comanda dumneavoastra este transmisa acestui partener iar produsele comandate sunt livrate direct de catre fiecare partener in parte, impreuna cu toate documentele conexe.

Conditiile comerciale, taxele asociate comenzilor, retururile de produse si garantiile pot fi diferite pentru fiecare partener in parte si nu sunt aceleasi ca cele care insotesc produsele vandute direct de catre CREDO INSURANCE BROKER. Aceste informatii vor fi specificate pentru fiecare produs afisat.
In calitate de cumparator, puteti comanda atat produse vandute direct de catre CREDO INSURANCE BROKER, cat si produse ofertate in cadrul acestui site de catre partenerii CREDO INSURANCE BROKER.

 • 4.2 Cesionarea si subcontractarea
  Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, fara a fi necesar acordul Cumparatorului.
 • 4.3 Facturare-plati. 
  Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumpartorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. .
 • 4.4 Livrare
  Vanzatorul se obliga sa expedieze bunurile si serviciile catre Cumparator.
  Puteti consulta in pagina dedicata serviciilor/produselor fiecaruia dintre parteneri taxele si conditiile specifice de livrare. Politele de asigurare comercializate de partenerul CREDO INSURANCE BROKER vor fi livrate prin posta sau prin curier sau livrate in format digital la adresa de e-mail furnizata de catre cumparator sau vor putea fi ridicate de catre cumparator din una din locatiile mentionate pe pagina partenerului, dupa caz.
 • 4.5 Transport-Ambalare
  In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator in mod diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu bunurile si serviciile cumparate in momentul predarii acestora catre Posta Romana sau societatea de curierat cu care colaboreaza sau catre reprezentantul cumparatorului. Vanzatorul va asigura livrarea pe teritoriul Romaniei, precum si va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si serviciilor impreuna cu transmiterea documentelor insotitoare.
 • 4.6 Garantii
  Produsele comercializate de partenerul CREDO INSURANCE BROKER nu beneficiaza de garantie.


5. FOLOSIREA PAGINII 


Conditia beneficierii de serviciile oferite prin folosirea paginii de internet www.OKasig.ro este acceptarea neconditionata a prevederilor prezentului document. 

 

6. DREPTUL DE AUTOR SI MATERIALELE INCLUSE IN PAGINI

 • 6.1 Întregul continut al site-ului www.OKasig.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind proprietatea CREDO INSURANCE BROKER sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
 • 6.2 Folosirea paginii www.OKasig.ro, a informatiilor si/sau o parte a acestora de catre terte persoane necesita acordul in prealabil exprimat in scris al CREDO INSURANCE BROKER sau a partenerilor/afiliatilor acestuia, dupa caz. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa anticipata din partea CREDO INSURANCE BROKER si/ sau a partenerilor sai.
 • 6.3. CREDO INSURANCE BROKER îsi rezerva dreptul de a edita continutul si/sau structura site-ului, in tot sau in parte, in orice moment si fara o informare prealabila a Utilizatorilor.
 • 6.4 Marcile, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale CREDO INSURANCE BROKER sau ale partenerilor/afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.

7. CLAUZE CU PRIVIRE LA FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI SECURITATEA INFORMATIILOR

 • 7.1 Utilizatorul, furnizor al datelor personale, benficiaza de prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, beneficiind de dreptul de a fi informat, de a avea acces si de a interveni asupra datelor, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc, precum si sa solicite stergerea datelor.
 • 7.2 Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul trebuie sa trimita o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta mentionata in prezentul document sau la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 • 7.3 Informatiile de orice natura furnizate de catre Utilizator Vanzatorului vor fi utilizate pentru executarea contractului, informarea utilizatorilor/clientilor pentru evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. Astfel, Vanzatorul poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin intermediul newsletterului si/sau poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. CREDO INSURANCE BROKER nu promoveaza spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.OKasig.ro poate opta pentru stergerea acestuia din baza de date a Vanzatorului.
 • 7.4 Prin folosirea paginii de internet www.OKasig.ro (inclusiv vizitarea acestuia, inregistrarea, folosirea serviciilor oferite de CREDO INSURANCE BROKER si/sau de catre partenerii sai prin intermediul site-ului www.OKasig.ro) cumparatorul este de acord sa fie inregistrat in baza de date a vanzatorului (CREDO INSURANCE BROKER si partenerii sai care comercializeaza bunuri sau servicii prin intermediul site-ului www.OKasig.ro). Accesul utilizatorului la sectiunea "Contul meu" a bazei de date se va face securizat, identificarea facandu-se pe baza de "user" si "parola". Astfel, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, ca CREDO INSURANCE BROKER sa furnizeze datele dumneavostra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatie de parteneriat si sa fiti contactat de catre terti: firme de curierat, furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii, agentii de stat sau guvernamentale, asociatii sau societati din domeniul financiar bancar si al asigurarilor, companii cu care Vanzatorul poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor comercializate.
 • 7.5 Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a le utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati transmis prin intermediul site-ului www.OKasig.ro. CREDO INSURANCE BROKER sau partenerii sai nu vor constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor transmise.
 • 7.6 Vanzatorul a depus toate eforturile pentru a proteja pagina de internet si informatiile transmise prin utilizarea de diverse masuri de protectie. Chiar daca oferim aceste masuri de protectie a informatiilor confidentiale si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de Vanzator.
 • 7.7 CREDO INSURANCE BROKER garanteaza utlizatorilor ca informatiile privind datele cardurilor bancare (ex: numar de card, data expirarii s.a.) furnizate de acestia vor fi folosite doar in scopul derularii activitatii de acceptare la plata a cardurilor precum si ca astfel de date nu sunt furnizate unor terte persoane sau companii si nici nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele CREDO INSURANCE BROKER. Pentru procesarea platilor efectuate prin card bancar, CREDO INSURANCE BROKER foloseste serviciile procesatorului de plati EuroPayment Services prin intermediul EuPlatesc.ro


8. RECLAMATII 

 • 8.1 Reclamatiile privind pagina de internet pot fi depuse în scris la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. sau puteti suna la oricare dintre numerele de telefon afisate in pagina de Contact a site-ului.
 • 8.2 Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind Utilizatorul, prenumele si numele acestuia, e-mail-lul, adresa de corespondenta precum si descrierea problemei, la care se refera reclamatia.


9. RESPONSABILITATI 

 • 9.1 Vanzatorul nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa utilizatorului/cumparatorului sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde - de catre dvs. sau alta persoana - sau orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari. Vanzatorul isi asuma raspunderea doar pentru comenzile validate prin plata produsului, incasata si confirmata prin emitere si livrare de catre Vanzator, atunci cand Utilizatorul face dovada, prin documente si inscrisuri originale, ca toate toate datele introduse in paginile site-ului www.OKasig.ro, sunt corecte, exacte si conforme cu realitatea. In acest sens, prin folosirea site-ului www.OKasig.ro, Utilizatorul se considera a fi luat la cunostinta ca toate preturile prezentate in paginile site-ului au caracter pur informativ si neangajant pentru Vanzator, pana la momentul la care comanda este platita, incasata si livrata de catre acesta.
 • 9.2 Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Vanzatorul nu poate fi raspunzator de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe paginile www.OKasig.ro.
  Totodata, pentru utilizarea serviciilor disponibile pe site-ul www.OKasig.ro, utilizatorul este obligat sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum sunt cerute in formularele de inregistrare si/sau de comanda din site si sa innoiasca atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. 

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru furnizarea de informatii neadevarate, inexacte sau incomplete de catre Cumparator, in mod neintentionat sau cu scopul de a frauda sau a obtine un avantaj material sau de orice natura in obtinerea produsului sau a serviciului comandat.

Utilizatorul este unicul responsabil pentru acuratetea datelor furnizate asumandu-si toate responsabilitatile, inclusiv de natura penala, ce decurg din furnizarea de informatii false.

In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, CREDO INSURANCE BROKER isi rezerva dreptul de a refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a serviciilor site-ului.
Aceste conditii sunt necesare si in cazul inregistrarii participarii dumneavoastra la concursurile organizate si prezentate in cadrul site-ului de catre CREDO INSURANCE BROKER sau de catre partenerii acestuia.

 • 9.3 Orice legaturi catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Vanzatotul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.


10. DISPOZITII FINALE 

 • 10.1 Toate comenzile efectuate prin www.OKasig.ro se supun prevederilor prezentului document.
 • 10.2 Limba intrebuintata in relatiile dintre Utilizator si Vanzator este limba romana.
 • 10.3 CREDO INSURANCE BROKER are dreptul la modificarea unilaterala a prevederilor din prezentul document.
 • 10.4 Modificarile intra in vigoare din momentul punerii la dispozitie a textului modificat al Termenilor si Conditiilor pe pagina de internet. Folosirea de catre Utilizatori a paginii de internet dupa introducerea acestor schimbari este echivalenta cu exprimarea acceptului de catre acestia.

Credo Insurance

Credo Insurance este un broker de asigurari partener al celor mai importante societati de asigurare: ASIROM, ERGO, CITY, EUROINS, OMNIASIG, ALLIANZ, UNIQA, GOTHAER, GENERALI, GARANTA.

Societatea este inregistrata in Registrul Brokerilor de Asigurare sub nr. RBK-418/02-07-2007

Search